BAŞKAN GÜNGÖR'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI…

14 Ekim 2024 - 14:49

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığının 8. Olağan İlçe kongresinde Altan Güngör, yeniden Alaplı İlçe Başkanı seçildi.

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığının 8. Olağan İlçe kongresinde Altan Güngör, yeniden Alaplı İlçe Başkanı seçildi.
Altan Güngör genel kurulda yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları verdi.
Başkan Güngör konuşmasında; “Bugün burada AK Parti’mizin 8. Olağan İlçe Kongresi vesilesiyle bir araya gelmenin heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz." diyen Güngör, konuşmasında şunları kaydetti:
"Bu kutlu davaya gönül veren, gecesini gündüzüne katan, kuruluştan günümüze yorulmak bilmeksizin yola devam eden, siz değerli yol arkadaşlarım ve bizler çok büyük bir ailenin mensuplarıyız. Bu ailenin her bir ferdiyle birlikte yol yürümek, bizler için her zaman onur ve gurur vesilesi olmuştur. Allah’ın izniyle tıpkı geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu kutlu yolda aynı azim ve kararlılıkla hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.
Ben Alaplı’nın Mollabey Köyü Karacallı Mahallesinden Altan Güngör, 23 yıllık parti geçmişimiz süresince durup dinlenmek bilmeden çalışmış olan önceki ilçe başkanlarımızdan teslim aldığım bayrağımıza ve Alaplı’mıza hizmet etme aşkı, isteği ve sorumluluğuyla huzurlarınızdayım. Bu toprakların insanları; sizin sevdanız, hayalleriniz ve dualarınızla önümüzdeki yeni dönemde hizmetinize talibim.
Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Takdirleriyle göreve layık görüldüğümüz tarihten bugüne kadar Alaplı’nın ihtiyaçlarına, taleplerine ve sorunlarına çözüm üretebilmek amacıyla tüm teşkilatımızla birlikte çalıştık, gayret gösterdik. Halkımızın bizden istek ve beklentilerine can kulağıyla eğildik. Hep birlikte, omuz omuza yürüdük. Bu yolda attığımız her adımda Alaplı’mız için daha iyisini, daha güzelini yapmak adına çaba gösterdik.
Geride bıraktığımız 23 yıllık dönemde neler başardık?
Birlikte çok şey başardık! Eğitimde, sağlıkta, altyapıda, insanımızın hayatına dokunan nice projeleri hayata geçirdik. Her projemizde, her çalışmamızda Alaplı’mızın insanını merkeze aldık. Gençlerimize yeni umut kapıları açmak, onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için gece gündüz demeden çalıştık. Alaplı’mızda Yeni İş kolları yeni iş sahaları ve yeni sanayi alanları üreterek şehrimizin değerine değer kattık, işte partimizin bu hizmetlerine en büyük örnek Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirilmesidir.
Alaplı’da dayanışmayı, yardımlaşmayı daha da güçlendiren sosyal proje ve desteklerle toplumun her kesimine ulaştık.
Yine aynı şekilde İlçemizde bulunan Kamu Hizmet Binalarını hak ettikleri seviyeye ulaştırarak Alaplı Halkımızın kamu hizmetlerine ulaşabilme imkânlarını kolaylaştırdık. Bunu Nasıl mı başardık, Ak Parti iktidarımızdan önce şuanki Belediye Binamızın üst katında hizmet sunmaya çalışan Kaymakamlığımıza Hükümet Konağı kazandırdık, Adliyemizi Rampalı çarşı olarak bilinen sıkışık dükkânlardan kurtararak şehrimize Adalet Sarayı kazandırdık. Poliklinik Binası olmayan hastanemize o günün şartlarına uygun poliklinikler ve hizmet binaları kazandırdık. Eğitim görmekte zorlanılan okullarımıza yepyeni okul binaları ekleyerek çocuklarımıza ve dolayısıyla geleceğimize yatırımlar yaptık ve daha bunun gibi saymakla bitiremeyeceğimiz nice hizmetleri Ak Partimizin iktidarında şehrimize kazandırdık.
Tıpkı geçmişte kazandırılan bu devasa hizmetler gibi bugünde başta bölge milletvekilimiz Sn. Saffet BOZKURT olmak üzere, Sn. İl Başkanımız Mustafa ÇAĞLAYAN, Milletvekillerimiz Sn. Muammer AVCI ve Sn. Ahmet ÇOLAKOĞLU’nun güçlü destekleriyle Yeni Alaplı Devlet Hastanesi İnşaatımız tamamlanmak üzere, yine aynı şekilde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulumuz tamamlanmak üzere, Alaplı İlçe Emniyet Binamız tamamlanmak üzere, Alaplı İlçesinin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan hayal projemiz Gümeli Baraj Projesinin Ana Gövde Yapıları tamamlandı – isale hattı ve arıtma tesisleri ile birlikte yaklaşık iki yıl içerisinde 100 yıllık suyumuza kavuşmak üzereyiz.
Şehrimizin ve insanlarımızın en büyük ihtiyaçlarından olan Alaplı Kültür Merkezinin Proje aşamaları tamamlandı, ihale süreçlerinin akabinde inşaat çalışmalarına hızla başlanılacak, aynı şekilde şehrimizi sel ve su baskınlarından kurtaracak olan 130 metrelik iki ayrı koldan oluşan dere ağzı mendireklerimizin ihale süreçleri ve yer teslim çalışmaları tamamlandı ve inşaat aşamasına gelindi.
Alaplı’mızın birçok köyünü ve özellikle Karşıyaka Mahallemizi doğrudan ilgilendirmekte olan Alaplı - Yığılca yolumuzun ilk 8 km’lik kısmında alt yapı çalışmalarımız tamamlanarak asfalt serim işlerine başlanıldı. Sosyal durumları ile uyumlu olacak şekilde belirlenmiş olan vatandaşlarımız için yapılacak olan 100 Konutluk İkinci Etap TOKİ için arsa teslim çalışmalarımız tamamlandığı gibi akabinde üçüncü ve dördüncü etapları da ekleyerek sosyal konut projelerimizle de halkımızın yanında olmayı sürdüreceğimiz daha nice hizmet ve gayretlerimiz olacaktır.
Bu başarılar sadece aktif görev almış büyüklerimizin değil, geçmişten günümüze davamıza gönül vermiş, bu yolda Reisine sahip çıkmış siz kıymetli halkımızın başarısıdır. Bu yolda bizimle birlikte yürüyen dava arkadaşlarımıza, AK Partimizin her kademesinde gece gündüz demeden çalışan fedakâr insanlarımıza ve en önemlisi, Alaplı’nın aziz halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Yeni dönemde birlikte neler yapacağız?
Allah’ın izniyle, Alaplı’yı daha da ileri taşımak için hedeflerimiz büyük. İlçemizin ekonomik potansiyelini daha da artırmak, gençlerimize yeni iş kapıları açmayı ve üretimi desteklemeyi amaçlayan yeni projelere tüm gücümüzle destek olacağız. Eğitimde ve kültürel projelerde gençlerimize, geleceğimize daha çok yatırım yapılmasının önüne açacağız. Ve elbette sosyal projelerle, toplumun her kesimine dokunan gönül siyasetimizi daha da güçlendireceğiz.
Bunun yanında, ilçemizde geçmişte başlamış olup, devam etmekte olan devlet yatırımlarımızı ve tüm işlerimizi tamamlamak en öncelikle vazifemiz olacak ve Alaplı’mıza hizmet etme önceliğimizi oluşturacaktır. Alaplı’ya olan sevgim, bu toprağın insanına olan sadakatim ve kutlu davamıza olan inancım her geçen gün daha artacak. Bu yolda sizlerle birlikte, omuz omuza çalışarak Alaplı’mızı hak ettiği yerlere getireceğimize gönülden inanıyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı’nı inşa ederken, Alaplı da bu büyük yürüyüşte kendi yerini alacak. Daha güçlü, daha güzel bir Alaplı için gece gündüz demeden, aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz bu millete hizmeti ibadet olarak gören bir davanın neferleriyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 8. Olağan İlçe Kongremizin, Ak Partimize ve Alaplı’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyor. Hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, yolumuzu açık etsin inşallah. Birlikte daha güçlü, birlikte daha büyük bir Alaplı için, hep birlikte yürüyelim. Sağ olun, var olun."