GENÇ DOKTORLARDAN DÜĞÜNE DAVET…

12 Ekim 2024 - 02:50

MUTLULUKLAR… Alaplı Canbazlı Köyü'nün sevilen ve ileri gelen ailelerinden olan Erdemir'den emekli Hilmi ve Sezen Akyol'un doktor oğullarını evlendiriyor.

Alaplı Canbazlı Köyü’nün sevilen ve ileri gelen ailelerinden olan Erdemir’den emekli Hilmi ve Sezen Akyol’un doktor oğullarını evlendiriyor.
Bolu'nun sevilen ve tanınmış doktoru olan Ahmet Akyol hayatını Asiye ve Kılıç Taşkın ailesinin kızı Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Asistan hekimlerinden Özgenur Taşkın ile birleştirecek.
Genç çiftlerin düğünü 13 Ekim 2024 Pazar günü akşamı Büyük Anadolu Ereğli Otel Kongre Salonu’nda yapılacak. Saat: 18.00 da Alaplı Canbazlı Köyü’nden Alaplı Gençlik Sitesi’ne gelin almaya gidilecektir.
Kdz.Ereğli Anadolu Hastanesi’nin başarılı Fizyoterapisti Hicran Akyol’unda kardeşi olan damat Akyol’un, Pazar günü yapılacak düğün için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Akyol ve Kılıç aileleri düğün telaşından dolayı illaki unuttukları kişiler olabilecekleri bu nedenle kusura bakmamalarını bu mutlu günümüzde herkesi yanlarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.
Bizde Yenihaber Gazetesi yayın grubu olarak genç çiftlere mutluluklar diler, düğünün her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ederiz.
HABER - FOTO: FEDAİ KAÇAR