MUTLULUKLAR...

31 Temmuz 2023 - 17:49

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu'nun kızı Öznur (Mutlu) Karakaya, dünya evine girdi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu’nun kızı Öznur (Mutlu) Karakaya, dünya evine girdi.


Nilüfer-İsa Mutlu’nun kızları Öznur ile Selma-Tahsin Karakaya’nın çocukları Taha Zübeyr’in düğün etkinlikleri Zonguldak’ın Alaplı İlçesindeki Çalışkanlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mutlu ve Karakaya ailelerinin, davetlileri karşıladığı düğün etkinliği, Karadeniz Ereğli’de İmam Nurcahit Candan duası ile sürdü.

Öznur-Taha Zübeyr Karakaya çifti, kestikleri düğün pastasından bir birlerine ikramda bulundular.

Gece, Nurcahit Candan eşliğindeki ekibin çalıp seslendirdiği tasavvuf müziğinden eserlerle devam etti.

GMİS Genel Başkan Yardımcısı Mutlu’nun davetliler ile yakından ilgilendiği düğün etkinliğine; AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt CHP Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, GMİS Genel Yönetim Kurulu Üyeleri, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Üyesi AK parti Grup sözcüsü Numan Korkmaz, eski Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Faruk Çaturoğlu, Ünal Demirtaş, Eski Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Zonguldak ve İlçelerinden çok sayıda siyasi parti başkan ve yöneticisi, GMİS Şube Başkan ve yöneticileri, çeşitli sivil toplum kuruluş başkan ve yöneticileri ile kalabalık davetli katıldı.
Yenihaber Gazetesi yayın grubu olarak genç çiftlere mutluluklar diler, düğünün  her iki aileleyede hayırlı olmasını temenni ediyoruz...