-Narkotik operasyonu: 8 şüpheli tutuklandı!

08 Eylül 2024 - 00:28

Zonguldak il merkezi ile Ereğli, Alaplı ve Devrek ilçelerinde narkotik operasyonları düzenlendi. 21 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonlarda, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerden 4'ü serbest bırakılırken, 8'i ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Zonguldak il merkezi ile Ereğli, Alaplı ve Devrek ilçelerinde narkotik operasyonları düzenlendi. 21 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonlarda, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerden 4’ü serbest bırakılırken, 8’i ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Operasyonlara ilişkin Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü 30.08.2024 ve 06.09.2024 tarihlerinde İl Merkezi, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Devrek ilçelerini kapsayacak şekilde operasyon gerçekleştirdi. Narkotik operasyonunda, 21 şüpheli yakalandı. Operasyonda; ölümcül etkiye sahip 3.214 gram uyuşturucu madde, 36 kök kenevir bitkisi ve 2 adet uyuşturucu etkiye sahip hap ele geçirildi.
7 şüpheliye 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak' suçundan, 2 şüpheliye '2313 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçundan adli işlem yapıldı. 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak' suçundan B.K., Z.D., D.Ö. ve H.U. isimli 4 şüpheli serbest kalırken; E.B., H.G., H.Y., K.T., M.U., L.E., E.T. ve A.A. isimli 8 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için uyuşturucu veya uyarıcı madde satan ve kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir."