- O SORUN ÇÖZÜLDÜ, ARTIK TTK KÖMÜRÜ DAĞITILACAK…

20 Ağustos 2024 - 01:32

İhtiyaç sahiplerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile dağıtılan kömürler artık Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait kömürler olacak.

İhtiyaç sahiplerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile dağıtılan kömürler artık Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait kömürler olacak.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömürlerde yıllardır ‘taş, çamur çıkıyor, hiçbir işe yaramıyor’ söylemleri artık sona erdi, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, sorunun çözüme kavuştuğunu müjdeledi.
İhtiyaç sahiplerinin kış aylarında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile aldığı kömürlerde yaşanan sorunlar Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşınmıştı. Sorunun çözümüne ilişkin AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, müjdeli haberi verdi.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanının Zonguldak’ta katıldığı istişare toplantısında konuşan Bozkurt, ihtiyaç sahiplerine yönelik dağıtılan kömürlerin artık Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait kömürler olduğunu duyurdu.
Artık vakıf aracılığı ile dağıtılan kömür TTK markasına kavuştu. Bozkurt’un bu önemli müjdesi takdirle karşılandı.