- ORHAN YENER; YOL BENİM İŞİM

06 Mart 2024 - 17:36

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaplı İl Genel Meclisi üyesi adayı Orhan Yener; Alaplı'ya ilk asfalt bizim dönemimizde geldi ve ilk asfaltı dökmek bize nasip oldu. Asfalt benim işim. Ben ticaretten anlamam benim işim siyaset yapmak.'dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaplı İl Genel Meclisi üyesi adayı Orhan Yener; Alaplı’ya ilk asfalt bizim dönemimizde geldi ve ilk asfaltı dökmek bize nasip oldu. Asfalt benim işim. Ben ticaretten anlamam benim işim siyaset yapmak.”dedi.
31 Mart yerel seçimleri öncesi köy ziyaretlerine aralıksız devam eden MHP İlçe Teşkilatı ve il genel meclis üyeleri ziyaretlerine Hallı ve Canbazlı köylerine giderek sürdürdü. Ziyarete MHP İlçe Bakanı Erol Oktay, Ülkü ocakları başkanı Hasan ÖREN de katıldı.
Aşırı yağan yağmura rağmen kalabalık bir köylü vatandaşları tarafından karşılanan MHP İl Genel Meclis üyesi adayları göreve geldiklerine bu ilgi ve alakaya sessiz kalmayacaklarını ifade ettiler.
Köylülerin sorunlarını ve isteklerini dinleyen Yener; “Her köyün kendilerine göre sorunları var. Sizlerin sorunlarını dinlemek için köy köy geziyoruz. Geçmişte görev yaptığım zamanlarda hizmet için köylere çok geldik ve yine hizmetlerimize devam etmek için sizlerin huzurundayız. Seçim broşürümüzdeki yazılanları bir senet olarak kabul edin. Sizlere söz veriyorum. Yazılanların hepsi de 5 yılda olabilecek işler. Bizler her zaman olduğu gibi hep sizlerle birlikte olduk. Benim işim siyaset yapmak, ticaret yapmam. Göreve geldiğimiz ilk işimiz ise asfalt sorununu ortadan kaldırmak olacak. Bu seneki plan ve proğramlarımızı asfalta göre ayarlıyacağız. 1994 yılında ilk asfaltı Alaplı’ya bizim görev yaptığımız dönemde gelmiştir. Yol benim işim.”dedi.
MHP İl Genel Meclisi adayları Orhan Yener ve Fatih Yılmaz, seçim gezilerinde kendilerine gösterilen ilgi ve destekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Sizlere layık olmak için elimizden geleni yapacağız.”dediler.