- TS GARAGE TÖRENLE HİZMETE AÇILDI…

15 Ekim 2023 - 01:47

Kdz.Ereğli Belen Sanayi Sitesi'nde Tarkan Solmaz'ın sahibi olduğu araç aksesuar ve modifiye dükkanı yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Kdz.Ereğli Belen Sanayi Sitesi’nde Tarkan Solmaz’ın sahibi olduğu araç aksesuar ve modifiye dükkanı yoğun bir katılımla hizmete açıldı.
Kdz.Ereğli de yüzlerce modifiyeli araç tutkunlarını her zaman bir araya getiren TS Garage sahibi Tarkan Solmaz araç aksesuar üzerine kendi dükkanı törenle hizmete açıldı.
Açılışa AK Parti Zongudak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Önceki dönem Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, AK Parti Kdz.Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber, Kdz.Ereğli İl Genel Meclis Üyesi Ali Kemal Karaca, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Vekil Bozkurt; “Bu iş yerinin açılışında bulunmaktan son derece mutluyum. Ailenin girişimciliğini her zaman görüyoruz bu inşallah artarak devam eder. Genç kardeşlerimizin böyle atılımlarda bulunması bizleri sevindiriyor. Hayırlı, bereketli bol kazançlar diliyorum.”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından dualar okundu ve iş yerinin açılış kurdelesi vekil Bozkurt, Başkan Sezer ve Sesli tarafından kesilerek hizmete girdi.
Açılışa gelen misafirlerle çok yakından ilgilenen Solmaz ailesi, davetlerine kırmayıp gelen herkese teşekkür ettiler.
İş yeri sahibi Tarkan Solmaz iş yerinde yapılacak işlerle ilgili olarak; “Cam filmi, oto aksesuar, air süspansiyon, detaylı temizlik, pasta cila, seramik kaplama, far temizleme, oto ses ve görüntü sistemleri, oto paspas, korna siren çeşitleri, güneş yanığı giderme, bady kit uygulaması.”dedi.
Kdz.Ereğli Belen Yeni Mahalle 1 Nolu Sanayi Caddesi G Blok No: 16/8-7 adresinde hizmete açılan TSGARAGE yetkilileri 0539 644 7857 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
HABER- FOTO: FEDAİ KAÇAR