ZONGULDAK HEYETİ ÇEVRE BAKANI MURAT KURUM'U ZİYARET ETTİ…

12 Ağustos 2024 - 19:56

AK Parti Zonguldak Teşkilatı ve MHP Zonguldak Teşkilatı birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na yeniden atanan Murat Kurum'u ziyaret ettiler.

AK Parti Zonguldak Teşkilatı ve MHP Zonguldak Teşkilatı birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na yeniden atanan Murat Kurum'u ziyaret ettiler.
Cumhur İttifakı'nın Zonguldak ayağı olarak Bakan Murat Kurum ziyaretinde; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, AK Parti il Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Devrek belediye başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ve çok sayıda AK Partili Belediye Başkanı, MHP'li belediye başkanları Ümit uzun ve Yavuz Palabaş yer aldı.
Ziyarette AK Partililer ve MHP'liler bakan Murat Kurum'a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken belediye başkanları, bölgeleri için birtakım taleplerde bulundular.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan yaptığı paylaşımda şunlar söyledi:
"Türkiye Yüzyılına yakışır bir Zonguldak için çalışıyoruz. Şehrimize kazandıracağımız yeni projeler için milletvekillerimiz Sn. Saffet Bozkurt, Sn. Ahmet Çolakoğlu, Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sn. Mustafa Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanımız Sn. Necdet Karaveli, Belediye Başkanlarımız ve beraberimizdeki heyetimizle birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’u ziyaret ettik.
Nazik ev sahiplikleri ve ilgileri için Sn. Bakanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz."