- BAŞKAN OKTAY; BAYRAĞI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAĞIZ

Alaplı TSO Başkanı Selçuk Oktay, Başkan olarak ilk mesajını verdi: “Bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Bizi bu layık gören herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

- BAŞKAN OKTAY; BAYRAĞI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAĞIZ

Alaplı TSO Başkanı Selçuk Oktay, Başkan olarak ilk mesajını verdi: “Bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Bizi bu layık gören herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

- BAŞKAN OKTAY; BAYRAĞI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAĞIZ
22 Kasım 2023 - 19:36

Alaplı TSO Başkanı Selçuk Oktay, Başkan olarak ilk mesajını verdi: “Bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Bizi bu layık gören herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Oktay TSO hizmet binasında düzenlediği basın toplantısına yeni projelere imza atmak için bu göreve aday olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Öncelikle geçtiğimiz günlerde bölgemizde yaşanan doğal afette maddi ve manevi hasar görmüş tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Afetten dolayı hasar görmüş tüm işyerlerimizin kaymakamlık yazı işleri müdürlüğüne başvurarak AFAD komisyonu listelerine dahil olmalarını rica ediyorum.
Değerli basın mensupları; bildiğiniz gibi sayın başkanım Recep Ocak geçen hafta çarşamba günü Alaplı ticaret ve sanayi odası başkanlığından istifa etmiştir. Bunun akabinde önce ailem ve ortağım Hüseyin Özkıycı ile yaptığım istişareler sonrasında da tüm meclis üyesi arkadaşlarımla yaptığım görüşmeler sonunda yönetim kurulu başkanlığı adaylı konusunda desteklerini alarak adaylığımı açıklamıştım.
Adaylık sürecinde başta Şerafettin Acar abim ve Bayram Bozkurt kardeşime ,o dönemde burada bulunamadığından dolayı fazla iştişare yapamasak da beni destekleyen Onur Alper’e ve meclisimizden bayram kardeşimiz gibi yönetim kurulu üyeliğine gelen Mehmet Ali Uysal kardeşime yönetim kurulu başkanlığında verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunarım.
Bunun yanı sıra, meclis üyelerimiz Uğur Keleş ve Birol Koç kardeşime de verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bu süreçte sayın Recep Ocak ve sayın Nedim Kaplancan bulundukları yönetim kurulu başkanlığı ve meclis başkanlığı görevlerinden dolayı oy kullanmamışlardır ve tarafsız kalmaya özen göstermişlerdir.
İzin verirseniz kısaca kendimden bahsetmek istiyorum; 1978 Karadeniz Ereğli doğumluyum.ilk-orta ve lise öğrenimimi Kdz. Ereğli ted kolejinde bitirdikten sonra lisan eğitimimi balıkesir turzm ve otelcilik bölümünde tamamladım bu süreçte ve sonrasında Antalya ve bodrumda uzun yıllar çalıştım. Bu arada iyi derecede İngilizce bilmekteyim.2004 yılında yamanlar otelde müdürlük görevimden sonra 2005 yılında ilk işletmemi açtım.şu anda toprak emlak –kuzey sigorta ve global exim olarak üç şirketin sahibi ve ortağıyım.
Ticaret ve sanayi odasında, ilk olarak 2005 yılında bir dönem genç girişimciler başkanlığını yürüttüm ardından 2009 yılında ticaret ve sanayi odası seçimlerine sayın rafet kılıç başkanlığında girerek 1 dönem yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım. Ardından sayın başkanım recep ocak ile 3 dönem yönetim kurulu başkan vekilliği görevini üstlendim. Bu arada ;beraber çalıştığım sayın rafet kılıç ve sayın recep ocak’a başta olmak üzere alaplı ticaret ve sanayi odasında görev yapmış tüm başkan ve meclis üyelerine huzurlarınızda minnetlerimi sunarım. Sayın Recep Ocak başkanımızın istifasından sonra arkadaşlarımızın teveccühü ile başkanlığa seçilmiş durumdayım. Hepsine tekrar ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.
Recep başkanımızın bize teslim ettiği bayrağı daha ileriye götürmek ve alaplımıza fayda sağlayacak ,çok daha ileriye götürecek yeni projelere imza atmak için bu göreve aday oldum.organize sanayinin tamamlanması,ikinci organize sanayi bölgesinin kurulması ile ilgili tüm girişimleri ivedelikle yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.
Tabiki ticaret ve sanayi odasının tek görevi organize sanayi değildir, çayboyunda bulunan fabrikalarımızın,bize bağlı tersanelerimizin , ilçemize uzak yakın tüm üyelerimizin ,çarşı merkezinde bulunan işletmelerimizin de tüm sorunları bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bizim derdimiz olacak.
İlçemizin genişlemesi , gelişmesi için biz hep elimizi taşın altına koyduk bundan sonra da her taşın altında yine bizim elimiz olacak.tüm kurum ve kuruluşlarla omuz omuza tek yürek alaplı için çalışacağımıza şimdiden söz veriyorum.
Değerli basın mensupları arkadaşlar toplantımıza katıldığınız ,vakit ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkülerimi sunarım.”

Bu haber 317 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum