CHP GÜMELİ DE SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gümeli Belediye Başkan adayı Erdoğan Şen, beldedeki seçim bürosunun açılışını görkemli bir şekilde yaparak, seçim startını verdi.

CHP GÜMELİ DE SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gümeli Belediye Başkan adayı Erdoğan Şen, beldedeki seçim bürosunun açılışını görkemli bir şekilde yaparak, seçim startını verdi.

CHP GÜMELİ DE SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
04 Şubat 2024 - 00:01

Cumhuriyet Halk Partisi Gümeli Belediye Başkan adayı Erdoğan Şen, beldedeki seçim bürosunun açılışını görkemli bir şekilde yaparak, seçim startını verdi.
CHP’nin Gümeli Merkez Mahallesi'ndeki teşkilat ve seçim bürosu açılışına, kalabalık bir partili ve davetli topluluğu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını CHP Gümeli Belediye Başkan Adayı Erdoğan Şen yaptı.

ŞEN; “GÜMELİ’NİN DAHA YAŞANABİLİR YER OLMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Bu anlamlı günde herkesi selam ve saygılarla selamlayan Başkan adayı Şen konuşmalarında; “Bu görevi öncelikle bana bu görevi sunan CHP teşkilatına ve Gümeli halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu görevi üstlenirken Gümeli’nin gelişimine, refahına ve halkımızın mutluluğuna yönelik bir taahhütte bulunuyorum. Buradaki seçim bürosunun açılışı sadece bir fiziksel yerin açılması değil aynı zamanda sizlerle sürekli bir araya gelerek projelerimizi paylaşma ve bu projeleri hayata geçirmek için yaratacağımız bir kurum olacaktır. Bu süreçte halkımızın beklenti ve sorunlarını dinleyerek onların ihtiyaçlarına uygun çözümler üreteceğiz. Gümeli’nin daha yaşanabilir bir yer olması için gece gündüz demeden çalışarak çaba göstereceğiz. Her alanda kapsamlı projeleri hayata geçirerek Gümeli’yi daha ileriye taşıyacağız. Gümeli Eren köyde 2 dönem muhtarlık yaparak çok tecrübeler edindik. Belde ve mahallelerimizin gerekli olan yapılması gereken hizmetleri meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte yapacağız. Bu kutsal göreve ve sizlere layık olmaya çok çalışacağız. Sevgili Gümeli halkı sizlerle omuz omuza vererek Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini Gümeli halkıyla yaşatmak için buradayım. Bu yolda sizlerden destek bekliyor birlikte başaracağımıza sizlere olan inancımı yeniliyorum. Sizlere güveniyorum değerli canlar. Gümelimiz için aday olan diğer arkadaşlar ve onlara destek verecek olan yurtdaşlarımızla hiçbir ayrım gütmeden hep beraber birlikte sevgi, saygı ve anlayış içerisinde bu süreci tamamlayacağımıza inanıyorum. Gümeli’yi kalkındırmaya ve şahlandırmaya geliyoruz. Gümeli’nin hak ve hukuklarını korumaya geliyoruz. Gümeli’yi kucaklamaya, dostluğa ve barışa geliyoruz. Hepinizden desteklerini bekliyor şükranlarımı sunuyorum”dedi.

BAŞKAN SAYDAM’DAN VEDA KONUŞMASI
Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam da veda konuşması yaparak; “Bizlerle 15 yıldır uyumlu bir şekilde çalıştığım Zonguldak milletvekillerine, CHP Genel Merkezine, İl ve İlçe yönetim kurullarına, Gümeli mahalle muhtarlarımıza, belediye ve il genel meclis üyelerimize, Alaplı ve Ereğli dernek yöneticilerine, bana 20 yıldır destek veren kanaat önderlerimize ve cefakar Gümeli halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ve bugüne kadar beldenize yardım eden, destek veren başta devletimiz olmak üzere, spor bakanlığı, dsi genel müdürlüğü, Zonguldak özel idare, Alaplı kaymakamlığına, Alaplı, Ereğli, İstanbul, Ankara Belediye Başkanlarımıza, Gümeli Belediyesi kurucularına ve Gümelimize kim hizmet etmişte sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
45 yıldır CHP’li olduğunu ifade eden Başkan Saydam; “Gümeli de Erdoğan Şen, Alaplı da Nuri Tekin ve Ereğli de Halil Posbıyık’a desteğim tamdır. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

TOSUN, “AYNI ŞEKİLDE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”
Alaplı CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ise konuşmasında; “Amacımız beldemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hizmet için yola çıktık. Bir çok belediyeleri alıp halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Bizler bir örgütüz. Bugüne kadar bir çok çalışmalar yaptık bundan sonrada aynı şekilde de hizmet etmek istiyoruz. Erdoğan başkanımıza başarılar diliyorum.”dedi.

BAŞKAN TEKİN; “HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ise konuşmalarında; “Bugün güzel bir beldemizde seçim bürosu açılışı için bir araya geldik. İnşallah güzel bir seçim çalışmasıyla birlikte seçimleri alacağız. Gümeli Belediye’sini Erdoğan başkanla daha güzel olacağını inanıyorum. Bizde Alaplı’dan Gümeli’ye her türlü desteği vereceğiz. Ahmet Saydam başkanımızla uzun yıllar çalıştık yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.”dedi.

BAŞKAN DURAL; “BURADA SEÇİMİ KESİNLİKLE KAZANACAĞIZ”
CHP İl Başkanı Verim Dural ise konuşmalarında, “Gümeli de olmaktan çok mutluyum. Söz vermiştim. İki elim kandada olsa geleceğim diye. O sözü tuttuğum için de çok mutluyum. Her zaman olduğu gibi ne zaman davet etseniz, ne zaman sıkışsanız her zaman burada olacağız. Ahmet Saydam başkanımıza özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah herkese sizin gibi bir veda nasip etsin. Alaplı ve Gümeli bir bütündür. Ereğli, Alaplı ve Gümeli bizim kalemiz. Kale Yıkılamaz. Kaleleri savunmak bizlere ve canlara düşüyor. Bu çalışma bizim çalışmamız. Dolasıyla burada seçimi kesinlikle kazanacağız. Bu kaleyi yıktırmayacağız, böldürmeyeceğiz. Gümeli Erdoğan Şen başkanımla şenlenecek. Gümeli’yi Erdoğan Şen başkanımıza, sizleri de Erdoğan Başkanıma emanet ediyorum. Başarılı olan biz olacağız. Hepinizi çok seviyorum. Görüşmek üzere en kısa sürede.”dedi.
Konuşmaların ardından seçim bürosunun kurdelesi kesildi ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Düzenlenen törene CHP İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak CHP Başkan adayı Tahsin Erdem, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, Gümeli’nin kanaat önderleri, dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(HABER - FOTO: FEDAİ KAÇAR)

Bu haber 592 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum